4 Sebab kenapa anda tidak akan menyesal membeli INNERSEJUK : Anak tudung DRICHILL teknologi tinggi (Sebab ke 4 khas untuk anda)

MAHUKAH ANDA SELESAIKAN MASALAH INI?

ASSALAMMUALAIKUM HIJABIS

Kami di innersejuk mempunyai teknologi DRICHILL agar anda dapat berhijab dengan selesa, sejuk, dan kering sepanjang hari.

Wanita yang berhijab adalah antara wanita yang paling berani dan tabah dalam dunia. Mereka menuntut keperluan Iman dan Agama walaupun terpaksa menghadapi cabaran setiap hari.

Mahukah anda berhijab dengan lebih selesa, sejuk dan kering sepanjang hari?
Kami di INNERSEJUK telah menciptakan penyelesaian kepada masalah anda.

Memperkenalkan anak tudung INNERSEJUK yang diperbuat menggunakan teknologi DRICHILL
SATU SATUNYA jenama di Malaysia yang telah diuji dan diiktiraf oleh makmal Kementerian Pertahanan Malaysia, STRIDE, Universiti Teknologi Mara dan SIRIM.

4 Sebab kenapa anda pasti tidak akan menyesal mencuba Innersejuk 

1.LEBIH SEJUK

Kain DRICHILL mempunyai thermal conductivity 0.63,mampu membuang 63% haba. Ini adalah cara sebenar kepala anda boleh menjadi lebih nyaman dan selesa. Ianya telah disahkan oleh Kementerian Pertahanan.

2. LEBIH KERING

Material kami adalah sweat wicking dan fast drying dan mampu kering kurang dari 15 minit.

3.ANTI BAKTERIA,TIDAK TOKSIK DAN BUKAN COTTON VISCOS

Kurang risiko untuk mendapat penyakit melalui pertumbuhan bakteria di anak tudung.4. Sebab ke empat kami mahu memberikan pakej yang WOW beserta free gift untuk anda.

4. Pakej Pengenalan yang WOW

4103869.jpeg

Kami mahu memberikan pakej yang WOW beserta free gift untuk anda

 

 

Innersejuk adalah jenama Bumiputera tempatan Malaysia, dan kami telah diberi kepercayaan oleh agensi kerajaan seperti Kementerian Pembangunan Luar Bandar, MARA dan PUNB.

Liputan media tempatan dan antarabangsa

Kami telah berjaya menyelesaikan masalah lebih 25,000 wanita di Malaysia, Singapura, Brunei dan seluruh dunia, dari atlet profesional, para pemimpin serta ibu ibu.

KAMI MAHU MEMBERI ANDA PAKEJ PENGENALAN INNERSEJUK

 

HARGA NORMAL Sehelai RM 45, tetapi hari ini kami menawarkan 3 HELAI PADA HARGA RM 100!
BUKAN ITU SAHAJA, 100 ORANG yang pertama akan mendapat produk bonus innersejuk bernilai RM45!
DAN  BONUS LAGI, KAMI MEMBERI JAMINAN 30 HARI WANG DIKEMBALIKAN, Jika anda tidak berpuas hati, pulangkan produk yang dibeli beserta bungkusan asal, dan kami akan pulangkan wang anda! ​

TIADA RISIKO PEMBELIAN PADA ANDA!

4103869.jpeg

Jadi mahukah anda menyelesaikan masalah hijab anda?

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK DAPATKAN PAKEJ PENGENALAN INI

P.s: Kami adalah satu satunya jenama anak tudung yang berani memberi jaminan 30 hari, kerana kami sangat yakin kami boleh membantu menyelesaikan masalah anda. Katakan tidak lagi pada kepala panas, berpeluh dan busuk ketika bertudung!